issue with response data in JMeter

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

issue with response data in JMeter

Jonathan Carnal

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: issue with response data in JMeter

Mariusz W
Hi,
1. Have you made parametrization of script (url or headers) after recording ? I don't  see  your full sap-contextid so don't know is the same as recorded or different.
2. To debug/view your parameters extracted from responses using regex extractors you may use Debug Sampler
3. As I understand  your last step has error (no response) and it looks to me as not all is parametrized based on data from previous steps e.g. Is your XSRF token sent  in Header Manager under sampler?

Mariusz

On Tue, 30 Jun 2020 at 15:29, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: issue with response data in JMeter

Jonathan Carnal

I do have the xsrf set, after recording.  Below is where I have the contextid.

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Mariusz W <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:06 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


Hi,

1. Have you made parametrization of script (url or headers) after recording ? I don't  see  your full sap-contextid so don't know is the same as recorded or different.

2. To debug/view your parameters extracted from responses using regex extractors you may use Debug Sampler

3. As I understand  your last step has error (no response) and it looks to me as not all is parametrized based on data from previous steps e.g. Is your XSRF token sent  in Header Manager under sampler?

 

Mariusz

 

On Tue, 30 Jun 2020 at 15:29, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: issue with response data in JMeter

Jonathan Carnal
In reply to this post by Mariusz W

Just add to it.  It’s applying the default value from my regex due to the secure-id is not coming back from the step prior to the failed one. 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Jonathan Carnal
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:22 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: RE: issue with response data in JMeter

 

I do have the xsrf set, after recording.  Below is where I have the contextid.

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Mariusz W <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:06 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


Hi,

1. Have you made parametrization of script (url or headers) after recording ? I don't  see  your full sap-contextid so don't know is the same as recorded or different.

2. To debug/view your parameters extracted from responses using regex extractors you may use Debug Sampler

3. As I understand  your last step has error (no response) and it looks to me as not all is parametrized based on data from previous steps e.g. Is your XSRF token sent  in Header Manager under sampler?

 

Mariusz

 

On Tue, 30 Jun 2020 at 15:29, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

SAS
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: issue with response data in JMeter

SAS
I would guess the issue most likely be with the previous request where you are trying to get secure-id.  make sure you are handling dynamic data in the previous request,  that would resolve the issue.

Thanks,
Sastry

On Tue, Jun 30, 2020 at 10:24 AM Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

Just add to it.  It’s applying the default value from my regex due to the secure-id is not coming back from the step prior to the failed one. 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Jonathan Carnal
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:22 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: RE: issue with response data in JMeter

 

I do have the xsrf set, after recording.  Below is where I have the contextid.

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Mariusz W <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:06 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


Hi,

1. Have you made parametrization of script (url or headers) after recording ? I don't  see  your full sap-contextid so don't know is the same as recorded or different.

2. To debug/view your parameters extracted from responses using regex extractors you may use Debug Sampler

3. As I understand  your last step has error (no response) and it looks to me as not all is parametrized based on data from previous steps e.g. Is your XSRF token sent  in Header Manager under sampler?

 

Mariusz

 

On Tue, 30 Jun 2020 at 15:29, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 



--


Thanks
SASTRY
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: issue with response data in JMeter

Jonathan Carnal

My issue is that the data is not coming back in the response data shown below where it did come back when I did the recording.

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: SAS <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:40 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


I would guess the issue most likely be with the previous request where you are trying to get secure-id.  make sure you are handling dynamic data in the previous request,  that would resolve the issue.

 

Thanks,

Sastry

 

On Tue, Jun 30, 2020 at 10:24 AM Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

Just add to it.  It’s applying the default value from my regex due to the secure-id is not coming back from the step prior to the failed one. 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Jonathan Carnal
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:22 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: RE: issue with response data in JMeter

 

I do have the xsrf set, after recording.  Below is where I have the contextid.

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Mariusz W <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:06 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


Hi,

1. Have you made parametrization of script (url or headers) after recording ? I don't  see  your full sap-contextid so don't know is the same as recorded or different.

2. To debug/view your parameters extracted from responses using regex extractors you may use Debug Sampler

3. As I understand  your last step has error (no response) and it looks to me as not all is parametrized based on data from previous steps e.g. Is your XSRF token sent  in Header Manager under sampler?

 

Mariusz

 

On Tue, 30 Jun 2020 at 15:29, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 


 

--

 

 

Thanks

SASTRY

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: issue with response data in JMeter

Mariusz W
Jonathan,
You should try to resolve this issue by using browser and  analyze request-response sequence in browser (minimum two times in dev tools) and trying to discover what has changed in this two experiments.
When I write script I sometimes don't make recording using JMeter proxy but use browser and manually create samplers from dev tools (it helps me discover patterns/architecture in tested application).
You get http error 403, I think that now all is parametrizes as it should be from server point of view.

Mariusz

On Tue, 30 Jun 2020 at 17:34, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

My issue is that the data is not coming back in the response data shown below where it did come back when I did the recording.

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: SAS <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:40 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


I would guess the issue most likely be with the previous request where you are trying to get secure-id.  make sure you are handling dynamic data in the previous request,  that would resolve the issue.

 

Thanks,

Sastry

 

On Tue, Jun 30, 2020 at 10:24 AM Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

Just add to it.  It’s applying the default value from my regex due to the secure-id is not coming back from the step prior to the failed one. 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Jonathan Carnal
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:22 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: RE: issue with response data in JMeter

 

I do have the xsrf set, after recording.  Below is where I have the contextid.

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 

From: Mariusz W <[hidden email]>
Sent: Tuesday, June 30, 2020 9:06 AM
To: JMeter Users List <[hidden email]>
Subject: Re: issue with response data in JMeter

 

This email originated from outside the company. Please use caution when opening attachments or clicking on links. If you suspect this to be a phishing attempt, please report via PhishAlarm.


Hi,

1. Have you made parametrization of script (url or headers) after recording ? I don't  see  your full sap-contextid so don't know is the same as recorded or different.

2. To debug/view your parameters extracted from responses using regex extractors you may use Debug Sampler

3. As I understand  your last step has error (no response) and it looks to me as not all is parametrized based on data from previous steps e.g. Is your XSRF token sent  in Header Manager under sampler?

 

Mariusz

 

On Tue, 30 Jun 2020 at 15:29, Jonathan Carnal <[hidden email]> wrote:

I’m trying to pull the below value out of the response data but it doesn’t show to be coming back when I execute the script.  

 

Steps taken:

              -Record script using SAP GUI

                             -I’m able to see sap-wd-secure-id in the view results tree

              -Modify and create RegEx extrators for the values

              -Execute script

                             -Script fails because it’s not seeing the data in the response data

 

There is a XSRF value token that I am able to pull but after that value I can’t pull anything else.  This isn’t specific to this one value it seems to be JMeter due to the fact that I tried this in another site with a different value and it has the same problem. 

 

Error: 

 

 

 

 

Thanks,

 

Jonathan Carnal, CTAL-TAE

Quality Assurance Analyst Sr.  |  Information Technology

The Kansas City Southern Railway Company

427 West 12th Street  |  Kansas City,  MO 64105

Office:  816.983.1402

Email:  [hidden email]

 


 

--

 

 

Thanks

SASTRY