Login Page Automation Issue - Please help

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Login Page Automation Issue - Please help

Vamsi Krishna Maddali
Dear All,



Issue: Getting "error":"invalid_grant","error_description":"Code not valid" error message in the process of automating the login page using KEYCLOAK application.



Scenarios:


We are trying to automate the login processing using KEYCLOAK login page.


Process flow:


1) With a valid URL, launching the login page. It is generating unique code1 as a part of Get methode. In post methode, along with credentials, sending this unique code which i am able to capture using a Regular expression Extractor.


2) But here comes a problem where my application is again generating a code before logging in into the application, which is sent as a grant authorization permission code to the server as a validation process to access home page.



below are the Http request post method paramters which are generating after logging into the page and before accessing the main page.


code


uss.m2VvgtTJZnOdu3r7jlTeHdAXKglPg5oDIn-U-XBWczw.1705493a-a679-4276-9b43-6a5a5e6ca544.3311ec75-5559-4689-b99c-64e00a88e9d3


grant_type


authorization_code


client_id


security-admin-console


redirect_uri


http://localhost:8080/auth/admin/master/console/




I am unable to get grant_type value in this request, since “grant_type” value is not present in Response code of the http request.



Thanks,

Vamsi.